
آموزش آشپزي
مواد لازم
اسفناج يا برگ چغندر 1 کيلوگرم
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگي به سليقه دارد)
پياز سرخ شده 2 عدد
جو پخته شده يک و نيم ليوان
کشک 1 کيلوگرم
پونه کوهي 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
جو را بپزيد و با چرخ گوشت يا مخلوط کن آن را له کنيد.اسفناج را خرد کنيد و بگذاريد با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنيد و اگر سفت بود کمي آب به آن اضافه کنيد.
نعناع داغ يا پونه را هم درون آش بريزيد و بگذاريد با هم بجوشند و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.به دليل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتري اضافه کنيد تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبي بکشيد و روي آن را با مقداري پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين کنيد.
کشکبا نوعي آش بوده که از غذاهاي محلي روستاي فريزهند نطنز مي باشد.
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html
کشکبا
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0